Hibaüzenet

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/vorosgarage/public_html/includes/common.inc 394 sor).

Rólunk

bogarak

Kedves Látogató!

Nagy szeretettel üdvözöljük az oldalon!

Eljött az idő amikor a klasszikusnak mondható műhelyünk szükségesnek látta, hogy megmutassa magát a nagyközönségnek. Vállalkozásunk már nagyon rég foglalkozik Pécsett a Csillag utcában régi Volkswagen konszern járműveinek szervizelésével, karbantartásával, gépgyártással. A kilencvenes évek elején édesapám (Vörös Géza) műhelyét, vállalkozását vettem át, s kezdtem el akkoriban a léghűtésesek szerelését.
A 21. században ezek a '60-as, '70-es évekbeli autók már nagyrészt elvesztették a korszerű, mindennapi használati funkciójukat, ezért szükségesnek tartottuk, hogy kibővítsük a portfóliónkat ezen autók teljes körű restaurálásával is, hogy megőrizzük, visszahozzuk a hangulatukat a tulajdonosok és rajongók számára.
Vállalkozásunk mára más típusokkal is foglalkozik, vizsgára készítünk fel, karosszéria javítás és fényezés ügyintézését is intézzük.